Menu




SV Technika plečiasi: tapo Austrijos kompanijos Steyr oficialiu ir vieninteliu atstovu Lietuvoje

Rinka 23.06.2020   

SV Technika plečiasi: tapo Austrijos kompanijos Steyr oficialiu ir vieninteliu atstovu Lietuvoje


Nuo 2007-ųjų metų Lietuvoje veikianti SV Technika laiptelis po laiptelio kopia aukštyn ir augina patikimos įmonės autoritetą. Tai įrodo ir užsienio partnerių, kurių gretos tik didėja, pasitikėjimas. Vakar SV Technika tapo oficialiu ir vieninteliu Austrijos kompanijos Steyr atstovu Lietuvoje. 

Pasak SV Technika komercijos direktoriaus Mindaugo Urmono, įvykis labai džiaugsmingas ir labai lauktas. „Iniciatyva dėl atstovavimo buvo abipusė, tad ir derybos tetruko pusė metų. „Labai tikėjome, kad derybos pavyks. Sukaupta patirtis ir įmonės įvertinimas rinkoje yra tikrai labai pozityvus. Teigiami atsiliepimai iš klientų ir atstovaujamų gamintojų teikė pasitikėjimo ir vilties, kad Steyr tai irgi įvertins“, - sako M. Urmonas. Kompanija Steyr 2017 metais atšventė 70 metų jubiliejų.

Naujas prekės ženklas 18 atstovaujamų kompanijų sąraše ne tik didelis pripažinimas. M. Urmono teigimu, atstovavimas Steyr labai įpareigoja. „Prisiimame didelius įsipareigojimus prieš savo klientus pateikti aukščiausios kokybės traktorius ir suteikti geriausią popardaviminį aptarnavimą rinkoje. Suplanuota ir jau pradėta įgyvendinti su Steyr ir kitų gamintojų atstovavimu susijusi įmonės plėtra. Nusimato ir daugiau pokyčių, ketiname pradėti dirbti naujoje žemės ūkio srityje, apie tai kurioje, informuosime, kai ateis laikas“, - planais dalijasi SV Technika komercijos vadovas. Šiandien Lietuvos bendrovėje dirba 47 žmonių kolektyvas.

SV Technika Lietuvoje siūlys visą Steyr traktorių gamą, kurią sudaro 11 modelių – 46 skirtingi traktoriai. Variklių galios pasirinkimas nuo 43/58 kW/AG iki 221/300 kW/AG. „Galingiausias austriškas traktorius – Steyr 6300 Terrus CVT, kurio vardinė variklio galia 221/300 kW/AG, o maksimali variklio galia gali siekti net iki 230/313 kW/AG. Traktoriuje sumontuota S-Control CVT – dvigubos sankabos bepakopė transmisija“, - Steyr traktorius pristato SV Technika produktų grupės vadybininkas Šarūnas Jakas. Kompanija Steyr tai pat gamina specializuotas mašinas komunalinių bei miškų ūkių priežiūrai.

Š. Jako teigimu, didžioji Steyr traktorių dalis išsiskiria unikalia CVT bepakope transmisija, kuri užtikrina ne tik optimalų degalų sunaudojimą, bet ir maksimalų komfortą operatoriui darbo metu. Paminėtina ir labai geros kokybės, ergonomiška, amortizuojanti ir mažą triukšmo lygį užtikrinanti traktoriaus kabina su oro kondicionavimo sistema bei patogiu traktoriaus funkcijų valdymu. Steyr traktoriuose montuojami FPT varikliai. 

SV Technika kol kas konkrečių skaičių, kiek planuojama parduoti Steyr traktorių Lietuvoje, neįvardija. „Šiandien dar anksti planuoti. Technikos pardavimus žemės ūkio sektoriuje lemia labai daug skirtingų veiksnių. Tačiau, kad ir kokie būtų pardavimo rezultatai, nuoširdžiai tikimės įrodyti Steyr gaminamos produkcijos kokybę bei efektyvumą ir tapti vienais iš pirmaujančių pardavėjų šalyje“, - pabrėžia Š. Jakas. Anot, jo su veiklos ir asortimento naujovėmis SV Technika supažindins rudeniop organizuojamame renginyje. 

Apžvelgdamas šių metų veiklos rezultatus SV Technika komercijos direktorius Mindaugas Urmonas neslepia, kad pirmasis šių metų pusmetis nebuvo labai optimistiškas dėl visiems žinomų priežasčių. „Tačiau dabar jaučiame didelę dinamiką ir tai nuteikia labai pozityviai. Žinoma, prie didesnio pardavimų aktyvumo prisideda naujas įmonės raidos etapas, kurį simbolizuoja labai geros kokybės traktorių gamintojo atstovavimas“, - teigiamus veiklos pokyčius su nauju prekės ženklu sieja M. Urmonas.



gallery image

Jums turėtų būti įdomu


Rinka

Baltic Agro Machinery technikos gama pasipildė Maschio Gaspardo technika

Baltic Agro Machinery technikos gama pasipildė Maschio Gaspardo technika

Baltic Agro Machinery pradeda partnerystę su pasaulyje gerai...

Rinka

AGCO apyvartos rekordai

AGCO apyvartos rekordai

Skelbiama, kad AGCO pardavimai praėjusiais metais išaugo bev...

Rinka

Kubota verslo ambicijos

Kubota verslo ambicijos

Kubota tikisi šiemet ketina padidinti savo dalį Europos trak...